Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Megafoon verhuur & service  SDVS Telecom

Huur megafoons 

Naast de verhuur van portofoons, mobilofoons, basisposten, steunzenders en repeaters verhuren wij ook megafoons.
Een megafoon kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij evenementen, vierdaagse en wandeltochten, BHV toepassingen en door verkeersregelaars.

Megafoon met 25 watt vermogen.
Deze megafoon heeft een ingebouwde sirene, fluit en instelbaar volume regeling. Ook heeft deze megafoon een afneembare microfoon en een handige draagriem.
De 25 W versterker zorgt ervoor dat u in een gebied tot 1500 m goed te horen bent. met de ingebouwde sirene en fluit is deze megafoon bijvoorbeeld ook te gebruiken voor BHV, evenementen en verkeersregelaars.

SDVS Megafoonverhuur

Megafoon met 20 watt vermogen.
Deze megafoon heeft een ingebouwde sirene, en instelbaar volume regeling. Deze megafoon heeft een ingebouwde microfoon.
De 20 W versterker zorgt ervoor dat u in een gebied tot 400 m goed te horen bent. met de ingebouwde sirene en fluit is deze megafoon bijvoorbeeld ook te gebruiken voor BHV, evenementen en verkeersregelaars.
Bij SDVS kunt u ook portofoons huren voor diverse evenementen en bedrijfsdoeleinden, meer informatie over SDVS Portofoon verhuur is te vinden onder deze link : Portofoonverhuur
Ook tijdens evenementen,  vierdaagse, wandeltochten, zomerfeesten, wielerronden, motorevenementen en paarden evenementen, enz kunnen wij voor u de portofoonverhuur en radiocommunicatieservice verzorgen.
SDVS Telecom & Service werkt vanuit de plaats Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf is centraal gelegen, omgeven tussen de provincies Overijssel, Groningen, Friesland en Flevoland. Door onze centrale ligging zijn wij veel actief in de regio Noord Nederland en Oost Nederland. Naast onze regionale dienstverlening, werken wij met de portofoon verhuur ook landelijk. Wij werken o.a. ook in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, 
Wij verhuren tevens portofoons in de grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen bezorg en installatieservice. 

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright   www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.