Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

SDVS Telecom & Service - communicatie en veiligheidsartikelen

SDVS Telecom is een bedrijfsonderdeel van Sandsure. Door de toenemende vraag naar BHV, bedrijf en veiligheidscommunicatie, hebben wij ons ook gespecialiseerd in de portofoon en mobilofoonverhuur en hiervan een apart bedrijfsonderdeel gemaakt. Wij verzorgen uw gehele communicatietraject, zoals; portofoonverhuur, verkoop en de daarbijbehorende installatie en programmeerservice. Doordat wij naast de telecommunicatiesector ook vele jaren ervaring hebben opgebouwd in de BHV EHBO en beveiligingsbranche, hebben wij ruime ervaring met diverse soorten bedrijven en organisaties. Hierdoor kunnen wij voor u een op maat gemaakt portofoon verhuur concept bieden. De verkoop van communicatieapparatuur is samengevoegd met de verkoop van BHV en veiligheidsartikelen. 

SDVS Telecom ook voor evenementen portofoons

SDVS Telecom levert portofoon en mobilofoonservice, afgestemd op de  bedrijfsvoering van de klant. Ook voor tijdelijke (bedrijfs)projecten kunnen wij uw bedrijf of organisatie van portofoon communicatie voorzien. Wij kunnen voor tijdelijke projecten portofoons uit onze verhuurpool inzetten, deze kunnen wij ook op uw bedrijf of werkfrequentie programmeren.
Bij SDVS Telecom kunt u ook terecht voor aanvullende apparatuur voor de portofoonverhuur.
Heeft u een groot werkgebied of meer portofoon bereik nodig? Voor grote en complexe projecten heeft SDVS-Telecom relaiszenders, steunzenders en basismobilofoons. Met deze versterkingsapparatuur kunt u een zeer groot gebied bestrijken. Portofoon-steunzenders en basisposten zijn bijvoorbeeld toepasbaar voor grote bouwprojecten, mobiele surveillance en grote bedrijventerreinen. portofoonsteunzenders kunnen zijn ook inzetbaar met verhuurportofoons.

SDVS Portofoon verhuur

Voor een portofoon worden er verschillende namen gebruikt zoals: walkie talkie, walky talky, walkie talkies, radio, mobile-radio enz.
Evenementen, beurzen, congressen, vierdaagse, wandeltochten, feesten, grote sportwedstrijden, publieksevenementen. Of tijdelijke projecten voor bedrijven en industrie en nog veel meer toepassingen. Voor al deze zaken kan SDVS Verhuur voor u een passende portofoonverhuur of mobilofoon verhuur oplossing leveren. Ook tijdens evenementen,  vierdaagse, wandeltochten, zomerfeesten, wielerronden, motorevenementen en paarden evenementen, enz kunnen wij voor u de portofoonverhuur en radiocommunicatieservice verzorgen.

SDVS-Telecom en Portofoon verhuur werkt vanuit de plaats Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf is centraal gelegen, omgeven tussen de provincies Friesland, Groningen, Overijssel en Flevoland. Door onze centrale ligging zijn wij veel actief in de regio Noord Nederland en Oost Nederland. Naast onze regionale service, werken wij ook landelijk. Wij werken o.a. ook in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, 
Wij verhuren tevens portofoons in de grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen bezorg en installatieservice. 

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright   www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.