Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Portofoon - Steunzenderverhuur & Basismobilofoons
SDVS Telecom verhuurt ook basisposten, mobilofoons en steunzenders, voor portofoonverhuur.
Voor grote evenementen, of portofooncommunicatie in een uitgestrekt of een gebied met veel bebouwing, kunnen wij steunzenders / repeaters verhuren. Een steunzender en of een repeater geeft een portofoon of een mobilofoon een groter zendbereik.
Om goed portofoonbereik te verkrijgen in bijvoorbeeld: parkeergarages, bedrijfscomplexen, beurshallen, parkeergarages of evenementenhallen, kan een steunzender noodzakelijk zijn.

SDVS Portofoon steunzender verhuur

Voor evenementen zoals; vierdaagse, wielerrondes, motorevenementen of grote buitenevenementen is het zelfs mogelijk om een hele stad en omgeving of meerde dorpen met een steunzender van portofoonbereik te voorzien. Een steunzender of basispost, wordt door ons in het werkgebied of op locatie geplaatst. Wij kunnen dan terplekke eventueel de antennehoogte en of antenneopstelling aanpassen. Nadat wij een steunzender of basispost hebben geļnstalleerd verzorgen wij een portofoonbereik en ontvangsttest, op deze manier kunt u er zeker van kan zijn dat uw voor uw evenement of project overal voldoende portofoonbereik heeft. Ook voor verhuurportofoons worden er verschillende namen gebruikt zoals: walkie talkie, walky talky, walkietalkies, radio, mobile-radio enz.
Een basispost / basismobilofoon wordt veel gebruikt, door de organisatoren van een evenement. Ook kan een basispost worden gebruikt voor beveiligingsdiensten EHBO, BHV en de security van een evenement. Een basispost geeft een beter bereik vanaf een vaste locatie naar de aanwezige portofoons. Een basispost kan ook in combinatie met een steunzender worden gebruikt. De basisposten / basismobilofoons zijn door ons voorzien van een makkelijk te plaatsen antenne. Voor het plaatsen van buitenantenne kunnen wij ook een tegelvoet leveren.

SDVS Basismobilofoon verhuur

Wilt u tijdens de vierdaagse evenementen, zomerfeesten en evenementen in de maanden juni tot en met september, portofooncommunicatie in combinatie met steunzenders huren, dan adviseren wij u om de steunzenders en huur-portofoons, zo vroeg mogelijk te reserveren. meer info over onze evenementen portofoon communicatie: Evenemeneten portofoon verhuur.
SDVS Portofoon verhuur werkt vanuit de plaats Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf heeft een centrale ligging in Noord Nederland, omgeven tussen de provincies  Friesland, Flevoland, Overijssel en Groningen. Naast onze regionale dienstverlening, verzorgen wij onze portofoonverhuur diensten ook landelijk. Wij werken o.a. ook in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, 
Wij verhuren tevens portofoons in de grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen installatie bezorgservice.

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright ©  www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.